workshop social media

Sociale media en sociale netwerken nemen een steeds belangrijkere plaats. Thuis zijn veel medewerkers te vinden op LinkedIN, Facebook, Twitter en delen ze allerlei kennis en informatie. Social media en sociale netwerken bieden organisaties kansen en mogelijkheden om zich nog duidelijker en sterker te profileren. De consument en ook de medewerkers krijgen een steeds belangrijker stem en er is allerlei informatie over de organisatie te vinden op internet, zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen. Dit betekent dat de binnenkant en buitenkant van een organisatie steeds dichter bij elkaar komen te liggen of zelfs deels over elkaar heen schuiven. Transparantie is een belangrijk element hierin. Met alle bijkomende risico’s.
 
Een ding is in elk geval duidelijk: Je kunt er niet meer omheen!
 
De vraag is alleen: Wat wil je als organisatie met sociale media & sociale netwerken bereiken? Hoe ga je dat realiseren? En hoe maak je optimaal gebruik van de kennis & ervaring van je mensen. Hoe faciliteer je dit proces ?
 
Met deze awareness workshop:
•   krijgt u inzicht in de verschillende mogelijkheden
•   ontwikkelt u een gezamenlijk beeld en visie
•   vertaalt u dit naar concrete acties en stappen
 
De workshop duurt 1 dag.

Samenvatting
Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in de verschillende mogelijkheden op het gebied van social media, ontwikkelt u een gezamelijk beeld en visie en vertaalt u dit naar concrete acties en stappen.
 
Trefwoorden
workshop,social, awareness, linkedIn, twitter en facebook.