Happy Summer!

actueel
6 juli 2017
Gonny Vink
3 minuten

Ook zo’n zin in een heerlijke zomer? Vakantie, terrasjes, festivals, water en zon…. Even tijd om klusjes te doen waar je het hele jaar niet aan toe komt. Bijlezen en bijleren staat wellicht ook op je wensenlijstje! Daar kunnen we bij helpen! Schrijf je in voor onze Summerschool en vink dat alvast af op je lijstje.

Wentel je op dinsdag 29 augustus in de Summerschool van work21. Wedden dat je inspiratie opdoet waarmee je je zomergevoel tot diep in december kunt vasthouden?

wat kun je verwachten?
work21 staat voor werken in de 21e eeuw en kijkt samen met jou hoe je samenwerken slimmer en leuker kunt maken. Dit zie je dan ook terug tijdens de Summerschool. Gedurende de dag kun je twee tracks volgen. Een workshop duurt 1,5 uur.

In de ochtend staan de workshops Happy work(shop) challenge en Secure productivity op het programma. In de Happy work(shop) challenge kijken we naar persoonlijke productiviteit en hoe je dit beter in je eigen werk kunt organiseren. Tijdens de workshop Secure Productivity is er juist aandacht voor de veilige kant van het digitaal samenwerken: waar zitten de valkuilen en welke stappen kun je juist wél nemen.

Voor de lunch staat de korte workshop Lifehacks@work in de spotlight: welke apps, handige weetjes voor mobiele devices en tools kun jij inzetten om je werk slimmer en handiger te organiseren? Je weet het na deze sessie!

Na de lunch laten we je kennis maken met twee workshops met onderwerpen die je misschien nog niet kent van work21: Aan de slag met infographics en Agile Scrum & Flexibel werken. In de workshop Aan de slag met infographics ga je tekst naar beeld omzetten en kijken hoe je beeld meer kan inzetten om je teksten begrijpelijker en beter leesbaar te maken. En gaan Agile Scrum & Flexibel werken wel goed samen? Jazeker! En jij weet na deze workshop hoe.

Natuurlijk is er ook ruimte voor de ‘gouden oude’ workshops van work21: Slim noteren kun je leren en Slim omgaan met e-mail en agenda! Leer in Slim noteren kun je leren hoe je OneNote in je eigen werk kunt gebruiken en neem daarna afscheid van je papieren notitieblok, of toch liever nog niet? In Slim omgaan met e-mail en agenda duiken we in Outlook en krijg je op basis van handige timemanagement-principes praktische tips waar je direct van profiteert.

We sluiten de dag af met een borrel.

hoe geef ik mij op?
Krijg je al zin om deel te nemen? Mooi! Deelname kost je eenmalig €50,-. Je kunt alleen deelnemen wanneer je je van te voren hebt opgegeven, zo kunnen we je ook een plek garanderen. Opgeven? Dat kan via Eventbrite. Wil je eerst wat meer informatie? Mail dan met summerschool@work21.nl