adoptie-van-technologie-header-1

adoptie van technologie

Aan de slag met Office 365, mobiele devices, een nieuw CRM-systeem of andere IT-oplossing? Of wilt u juist dat de huidige software of systemen beter worden benut? Dan staat u voor een uitdaging.

Verandering roept immers weerstand op. Bij de implementatie van nieuwe digitale middelen draait het niet alleen om het leren bedienen van de juiste knoppen, maar vooral wat de nieuwe technologie betekent en hoe dit bijdraagt aan een slimme of effectieve manier van samenwerken. Technologie zien we als hulpmiddel om het werk beter, slimmer en effectiever te organiseren. Toch is adoptie vaak het belangrijkste struikelblok in veel IT-projecten.

Wij kunnen u helpen. work21 heeft jarenlang ervaring met adoptie van technologie, waarbij we organisatie, mens en technologie met elkaar verbinden. De mens staat centraal, de focus ligt op gedragsverandering. Niet voor even, maar voor de lange termijn. Technologie kan nieuw gedrag versnellen. Zodat die nieuwe, digitale werkomgeving echt tot zijn recht komt binnen uw organisatie en bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen. Zodat uw organisatie een Digital Workspace wordt, waarin technologie optimaal benut wordt en u zich kunt onderscheiden in de markt door daadwerkelijk slim gebruik te maken van de nieuwste technologische middelen.

meer informatie
of bel 085 07 95 821

al jaren partner voor

adoptie-van-technologie-visual-1

als team samenwerken

Voor we aan de slag gaan, willen we weten waarom u deze nieuwe IT-oplossing introduceert of wilt dat er meer uit een bestaand systeem gehaald wordt. Uw motivatie wordt ons startpunt.

Mensen willen namelijk wel veranderen, als ze begrijpen wat het hen oplevert. We gaan dus per team kijken wat hun mogelijke belangen zijn, wat het nut en de noodzaak is en wat de verandering betekent voor hun dagelijkse werk en wat ze wellicht moeten opgeven.

Daarna draait alles om samenwerken en co-creatie. We leiden mensen binnen uw organisatie op tot ambassadeurs of facilitators. In teamverband kunnen zij anderen helpen, begeleiden en zelfs opleiden. De verandering moet écht van binnenuit komen voor het beste resultaat.

Niet opleggen, maar samenwerken is ons credo.

adaptie van technologie

pragmatisch en effectief aan de slag met werkscenario’s

Om een nieuwe werkwijze met technologie te kunnen adopteren, moet je ermee werken. Op een manier die past bij je functie.

Daarom werken wij als onderdeel van onze bewezen worxs-aanpak met werkscenario’s. Een werkscenario is een praktische vertaling van dagelijkse werkzaamheden en acties naar een nieuwe werkwijze. Medewerkers gaan dus gericht aan de slag met de nieuwe technologie in hun eigen werk.

Bij ieder werkscenario hoort een uitgebreide gereedschapskist met online en live-materialen om met het betreffende werkscenario aan de slag te gaan.

Daarnaast kunnen we uiteraard trainingen, workshops, coaching, roadshows en interne communicatiemiddelen als games en video’s verzorgen. Net wat het beste past bij de organisatie, managers en medewerkers.

adoptie-van-technologie-visual-2

gedragsverandering voor de lange termijn

Ons doel is effectieve adoptie van (nieuwe) technologie voor de lange termijn.

We spelen in op het zelflerende vermogen van de organisatie en focussen op adaptief, slimmer en hybride kunnen werken in teams. Het gaat niet alleen om inspireren, maar om een concrete gedragsverandering. U wilt immers dat die nieuwe, digitale oplossing of middelen blijvend succesvol worden ingezet.

En gaat u nog een keer zo’n zelfde verandertraject in?

Dan kunt u dankzij onze worxs-aanpak en werkscenario’s samen met de zelflerende teamomgeving direct zelf aan de slag.

waarom work21?

Adoptie is een essentieel onderdeel van elk ICT project. Het gaat hierbij volgens ons niet (alleen) om het trainen van medewerkers in het gebruik van de nieuwe technologie. Het gaat hier vooral om de vertaalslag van de technologie naar hoe de techniek het dagelijkse werk van medewerkers kan ondersteunen.

Zodat men met behulp van deze middelen efficiënter, flexibel kan (samen)werken. En… het onderdeel wordt (en blijft) van hun dagelijkse werkproces.

meer informatie
of bel 085 07 95 821
  • Mens, organisatie & techniek effectief verbonden
  • Pragmatische aanpak voor duurzame gedragsverandering
  • Geslaagde adoptie van (nieuwe) technologieën
  • Jarenlange ervaring in veel branches

work21 in de praktijk

TU Delft

Door de komst van corona werd de vraag naar een platform geschikt voor online samenwerken (in maart 2020) ineens zeer urgent.

meer info

bekend van

meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Gonny Vink

Laat je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.