Datadriven adoptie: maak kennis met de bewezen aanpak

actueel
6 november 2018
Gonny Vink
2 minuten

Wat is het?
Gartner en PROSCI zijn gerenommeerde instituten, Bas Krikke en Emma Kastelein halen de krenten uit de pap en nemen je mee in de reis naar een datadriven adoptie van technologie.

Voor wie?
Voor iedereen die iets met adoptie van technologie heeft, die leiding geeft aan veranderprogramma’s, die leiding geeft aan ICT en vind dat de spullen niet gebruikt worden, die leiding geeft aan professionals en zich afvraagt waar  de inspiratie blijft… en vindt dat het allemaal wel vaag is…

Wanneer?
Vrijdag 23 november 2018 in Duwboot 20 te Houten, 8:00 welkom op de 7e verdieping, start van de sessie om 9:00 uur.

Wat neem je mee?
Praktische handvatten voor je eigen adoptieprogramma binnen je organisatie of team, aangevuld met meer bewijslast vanuit Gartner dat investeren in de digitale vaardigheden van je medewerkers loont!

Door wie?
work21 adviseurs Bas Krikke en Emma Kastelein nemen je mee in deze ochtend. Bas maakt samen met klanten adoptiestrategieën voor duurzame verandering en Emma is gecertificeerd PROSCI specialist en uitdager op anders werken.

Concrete programma?

8:00 uur ontvangst in Houten, WiFi aanwezig: werk je haast weg 
9:00 uur Gartner en het verband tussen de Digital Workspace en Digital Dexterity 
10:00 uur PROSCI en ADKAR als voorspelbaar adoptie gereedschap 
11:00 uur Maak je eigen cijfermatige assessment van de veranderbereidheid van je team of organisatie
12:00 uur De grote problemen tombola: jouw probleem, ieders oplossing!
12:30 uur Lunch in Houten 

Kosten?
Dit evenement is gratis, omdat wij ervan uit gaan dat we er net zoveel van jou leren als jij van ons. We zien je op die Vermakelijke Vrijdag!

Meer weten, of met ons aan de slag? Neem contact op met Bas Krikke of Emma Kastelein en laat weten waarmee we je kunnen helpen.