Summerschool digital workspace 2016

actueel
9 juni 2016
Gonny Vink
4 minuten

Deze zomer weer in de aanbieding: de summerschool digital workspace 2016. Mooie workshops, innovatieve werkvormen, actuele onSummerschool_inschrijvenV2derwerpen en veel praktische kennis  rondom de Digital Workspace. Met bijdragen van veel verschillende consultants, ontwikkelaars en facilitators van work21, e-office en BLAUD.

Na een aantal leuke sessies in juli, kun je je ook voor augustus inschrijven. De Summerschool vindt plaats bij ons in Houten. Alle sessies duren ongeveer 2 uur en de groepen zijn maximaal 20 man/vrouw groot. Deelname is gratis als je tot onze bestaande relaties behoort of in de toekomst misschien een relatie wil worden; bestaande relaties krijgen voorrang. Helaas zijn we ook genoodzaakt 99 euro ex btw per sessie in rekening te brengen als je minder dan 24 uur van te voren afzegt.

dinsdag 23 augustus 10-12 uur | Hoe verbindt jouw organisatie mensen en hun kennis? | Jorn Bijnsdorp en Sanneke Kats
Breng joúw kennis en haal op wat je nog niet wist over hoe je mensen en hun kennis en expertise kunt verbinden. Deel en haal tips, inspiratie, inzicht, leren van elkaar, en werk aan je eigen organisatiescenario ‘Mensen en kennis verbinden’. Neem iemand mee uit je eigen netwerk. Wat we vooraf van je vragen om deel te nemen, is het doen van een kleine opdracht voorafgaand aan de sessie, en je ervaringen daarvan deelt tijdens de sessie.

voor: HR

woensdag 24 augustus 10-12 uur en donderdag 25 augustus 13-15| OneNote: slim digitaal noteren kun je leren!| Paul Dionisius en Jessy Winkels
Ken je dat: Jouw papieren kladblok staat vol met notities die je later niet meer terug kunt vinden, je bureau hangt vol met post-its om to‐do’s niet te vergeten en je bent constant aan het zoeken naar wat waar ook alweer stond. Zou het niet mooi zijn als alle notities op één plek staan en gemakkelijk terug te vinden zijn? En wat dacht je van vergaderingen: je bent aan het vergaderen en noteert allerlei punten op papier, net als iedereen. Je loopt weg na de vergadering en 1 iemand maakt nog even de notulen. Wat een werk en vaak duurt het wel even voordat deze klaar is. En dan mis je ook nog eens dat ene actiepunt wat jij wel had genoteerd.. Het maken van digitale notities met OneNote kan je hierbij helpen! In deze workshop vertellen we je hoe je je eigen productiviteit maar ook dat van je team kunt verhogen.

voor: iedereen die met OneNote aan de slag wil of er meer uit wil halen.
meenemen: laptop en/of tablet met OneNote

donderdag 25 augustus 10-12 uur | Leiderschap in een nieuwe context | Gonny Vink
Steeds meer organisaties werken flexibel, dit vraagt een andere manier van sturing en een andere manier van leiderschap. In de praktijk horen we vaak veel dillemma’s voorbij komen: hoe ga je om met verschillen tussen medewerkers, en hoe leg je dat goed uit? Hoe vind je een balans tussen controle en vertrouwen? En hoe laat je medewerkers het maximale uit zichzelf halen in een tijd waarin er ook nog eens veel van ieder wordt verwacht? In deze workshop gaan we aan de hand van praktische thema’s aan de slag!

voor: leidinggevenden en HR

vrijdag 26 augustus 10-12 uur | Leiding geven aan een vitaal team | Karen Frank en Robin Hartlieb
Er wordt veel van medewerkers verwachten: we moeten vaak met minder mensen meer doen en ook nog eens flexibel kunnen reageren op vragen uit onze omgeving. Hoe zorg je voor een vitaal team dat flexibel kan inspelen op de vraag, het beste uit zichzelf en de mensen haalt en optimaal presteert. In deze workshop gaan we praktisch aan de slag op basis van de schijf van vijf voor vitale teams.

voor: HR en leidinggevenden

Nieuwsgierig geworden? schrijf je dan direct in!