change management

change management

Organisaties zijn continu in beweging. Veranderingen raken steeds meer mensen en volgen elkaar in een hoger tempo op. Toch blijven resultaten vaak achter. Veelal komt dit doordat er verschillende initiatieven zijn die niet goed op elkaar zijn afgestemd, er onvoldoende tijd wordt genomen voor het borgen van nieuw gedrag of werkwijze of eenvoudig omdat niet iedereen erin gelooft.

Veranderen is lastig, en vraagt een doordachte aanpak om daadwerkelijk een nieuwe werkwijze en nieuw gedrag te realiseren. Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe werkwijze slaagt? Medewerkers tijd-, en plaatsonafhankelijk werken? Office 365 slim en effectief wordt gebruikt? Samenwerken slimmer plaatsvindt ook over organisatiegrenzen heen? Medewerkers digitaal vaardig zijn?

Wij helpen u daarbij. We hebben jarenlang ervaring met change management. Onze bewezen aanpak richt zich op uw mensen. Mensen die samenwerken in teams en elkaar kunnen helpen. Zo stimuleren we het zelflerende vermogen van uw organisatie.

want de volgende verandering?

Die pakt uw organisatie moeiteloos zelf op.

meer informatie
of bel 085 07 95 821

al jaren partner voor

change management

veranderen met impact

Organisaties zijn continu in beweging, Verandering volgen elkaar in een hoog tempo op en het doel is lang niet altijd meer helder. Als medewerkers niet goed snappen waarom het anders moet of kan, wordt het vaak een trucje en is er mogelijk alleen effect op korte termijn. Jammer van de investering en de kans is groot mensen ook echt verandermoe raken. Daarom beginnen we altijd met de waarom vraag. Of u ons nu inschakelt om slimmer en flexibeler samen te werken, MS Teams beter te benutten of het nieuwe CRM-pakket goed in te zetten.

waarom?

Zodat wij u goed kunnen adviseren en uw mensen het belang van de verandering begrijpen: wat dit voor hen betekent en wat dit hen oplevert. Mensen willen wel veranderen, mits ze goed begrijpen waarom, wat het inhoudt en hoe het bijdraagt aan hun werkplezier en succes.

change management

onze aanpak focust zich op mensgericht veranderen

Samen met u geven we de gewenste verandering vorm, door af te stemmen op de verschillende doelgroepen. Daarbij maken we gebruik van onze eigen worxs-aanpak. Mensen leren op verschillende manieren, met onze aanpak sluiten we daarop aan. Om daadwerkelijk het gewenste resultaat te bereiken. Dat kan alleen door samen te werken. Samen met u, met uw managers, uw medewerkers en in teamverband. Top-down en bottom-up.

change management

veranderen van binnenuit

We leiden medewerkers (ambassadeurs) in de organisatie op, die weer anderen kunnen begeleiden in teamverband. We kunnen uw medewerkers trainen, coachen, afhankelijk van wat nodig is om het resultaat te bereiken. Voor een integrale benadering maken wij ook een intern communicatieplan met bijbehorende uitingen. Denk aan animaties, games, posters, gadgets, checklists etc.

De belangrijkste vraag is: wat werkt voor uw organisatie en mensen? En niet alleen vandaag, maar blijvend.

change management

ieder team heeft andere behoeften

We geloven niet in massacommunicatie of een ‘wasstraat’. Door aan te sluiten op de behoefte van een team, op zoek te gaan naar quick wins, haal je weerstand weg en krijg je medewerkers sneller in beweging. We kijken per team wat hun belangen zijn, wat het nut en de noodzaak is en wat de verandering betekent voor hun dagelijkse werk en wat ze wellicht moeten opgeven.

Wij zijn pas tevreden als uw mensen de nieuwe werkwijze of digitale werkomgeving eigen hebben gemaakt.

onze focus ligt op een duurzame gedragsverandering

Om een wendbare organisatie te worden en mensen slim te laten samenwerken, werken wij met werkscenario’s. Deze zijn praktisch en direct toepasbaar in het dagelijkse werk. Alles draait om leren, ervaren en experimenteren in de praktijk. Zo maken we gedragsveranderingen blijvend en direct toepasbaar in het dagelijks werk.

Dat niet alleen, we laten de blauwdrukken van onze veranderaanpak en werkscenario’s bij u achter. Met deze informatie en de zelflerende teamomgeving die we creëren, pakt u die volgende verandering moeiteloos zelf op.

Meer informatie
of bel 085 07 95 821

waarom work21?

  • Integrale, mensgerichte aanpak
  • Voor een duurzame gedragsverandering
  • Jarenlange ervaring in veel branches
  • Focus op zelfredzaamheid bij toekomstige veranderingen

work21 in de praktijk

dpd

work21 ontwikkelde end-to-end veranderplan, inclusief communicatie (management) opleidingen, dashboards en support.

meer info

bekend van

meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Gonny Vink

Laat je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.