power automate

power automate

Ons werk bestaat grofweg uit 2 type werkzaamheden. Aan de ene kant heb je de vraagstukken waar je echt je kennis, ervaring en creativiteit op los kunt laten. En aan de andere kant heb je de werkzaamheden en afspraken die als het ware de randvoorwaarden zijn van je werk: denk aan het schrijven en delen van rapporten, het bijhouden van taken en afspraken en het op de hoogte houden van collega’s hierover. Van deze laatste werkzaamheden snappen we allemaal waarom ze zo belangrijk zijn en we hebben geaccepteerd dat ze onderdeel zijn van ons werk. Maar zeg nou eerlijk: dat zijn niet de aspecten van je baan waarvoor jij ’s ochtends je bed uit springt, toch?

Dankzij Power Automate, een nieuw programma van Microsoft 365, kun je gelukkig veel van deze standaard processen automatiseren. Zo hou je meer tijd over voor de écht leuke taken in je werk!
Met Power Automate kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat er bij bepaalde triggers automatisch berichten worden gestuurd in Teams, documenten worden opgeslagen of taken worden aangemaakt; dan hoef jij dat dus niet meer zelf te doen!

Je kunt de processen die je automatiseert heel flitsend en ingewikkeld maken, maar je kunt gelukkig ook heel gemakkelijk en laagdrempelig beginnen. Je hoeft dus geen doorgewinterde IT’er te zijn om met Power Automate aan de slag te gaan!
Op 25 januari gaven wij hier al een webinar voor die we graag wegens succes nogmaals aanbieden! Tijdens deze lunch webinar neem ik je in 1 uurtje mee door wat Power Automate kan en geef ik je de eerste handvaten om er zelf mee aan de slag te kunnen.

Praktisch:
– Datum: donderdag 3 maart
– Tijd: 12.00 tot 13.00 uur
– Locatie: online via Teams
Een paar dagen voor het webinar ontvang je via mail een uitnodiging met deelnamelink

Wil je nu alvast meer weten over Power Automate? Lees dan alvastdeze blog over het starten met Power Automate deze blog over de ervaringen van de vorige webinar op 25 januari en bekijk deze video:

staat jouw vraag er niet bij?

chat met ons

meteen opgeven

Weet je nu al zeker dat je je voor wilt opgeven? Super!

ik shrijf me in!

.

opgeven voor het webinar

Leuk dat je je wilt opgeven, of dat je meer informatie wilt aanvragen. Geef je in de opmerkingen aan of je je opgeeft of wat je vraag is? Dan spreken we elkaar snel.

Robin Hartlieb

Laat hiernaast je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

lunch-inspiratiesessies*