Agile werken op afstand

online workshop

Vanuit huis werken kan een flinke uitdaging zijn voor Agile werken. Hoe doe je een strakke dagstart? Hoe werk je laagdrempelig samen, terwijl je toch ook volle concentratie voor je eigen werk houdt? Hoe kunnen digitale tools je helpen? Hoe houd je binding met je team, als collega of leidinggevende?

Meer informatie of bel 0850795821

hoe werkt het?

Je werkt al agile met je team. Nu we alleen nog op afstand kunnen samenwerken vraagt dit om een andere invulling van agile werken. In deze workshop gaan we aan de slag met volgende aandachtspunten:
- Efficiënt virtueel samenwerken
- Online dagstart, retro en war-room
- Teaminteractie begeleiden
- Omgaan met tijd en moment
- Besluitvorming, oordeelsvorming en brainstorm
- Teambinding op afstand
- Teamverantwoordelijkheid creëren

In deze online workshop nemen we je mee in de belangrijkste aandachtspunten rondom Agile werken op afstand. Daarnaast is er ook ruimte om in te spelen op de uitdagingen die jij en je team hebben.

Meer informatie of bel 0850795821

Onderwerpen:

  • Agile werken vanaf afstand, wat betekent dit?
  • Hoe organiseer je dit?
  • Wat is ervoor nodig – digitale middelen?
  • Hoe zorg je voor binding?

Resultaat

Na afloop van de workshop van 2 uur heb je handvatten gekregen om met elkaar op een agile manier op afstand samen te werken.
work21 evalueert na een week samen met jou het resultaat en vult deze aan waar nodig. We ontvangen feedback van de deelnemers en delen resultaten. Ook komen we tot een advies voor de vervolgstappen.

Kosten: 99 euro per deelnemer.

Liever maatwerk? Neem daarvoor contact met ons op.

Meer informatie of bel 0850795821
Resultaat

Meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.