Al jaren partner voor

adaptief leiderschap

Organisaties zijn continu in beweging en aan het ontwikkelen. Om goed daarop te kunnen inspelen is adaptief leiderschap nodig. Leiderschap waarmee een omgeving wordt gecreëerd waarin medewerkers optimaal samenwerken, leren, communiceren en kennisdelen.
Of het nu gaat om de inzet van nieuwe, digitale middelen of de invoering van een slimmere, agile manier van werken of meer zelfsturende teams:

Zijn de leidinggevenden binnen uw organisatie goed in veranderen? Hebben ze vertrouwen in hun medewerkers en geven ze hen voldoende ruimte om zich te ontwikkelen? Begrijpen ze waarom verandering nodig is en wat dit betekent voor henzelf en hun team? En kunnen ze hun team meekrijgen in de verandering?

Of wilt u met zelfsturende teams aan de slag?

Dan helpen wij u met het creëren van adaptief leiderschap binnen uw organisatie dat managers helpt leiding te geven in een alsmaar veranderende wereld.

Meer informatie of bel 0645696261

leidinggeven in een veranderende wereld

In het huidige, digitale tijdperk werken medewerkers steeds vaker tijd-, en plaatsonafhankelijk. Dit vraagt om vertrouwen bij managers. Maar dat niet alleen.

De rol van leidinggevende verandert snel. Het draait steeds meer om samenwerken, de kwaliteiten van medewerkers optimaal benutten en ze de vrijheid geven om zelfstandig besluiten te nemen.

Van managen naar dienend leiderschap.
Van leidinggeven door 'walking around' naar leidinggeven op afstand in een flexibele context.

Work21 - strategie

leiderschapsprogramma met impact

work21 ontwikkelt samen met u uw visie op uw wendbare organisatie, welk leiderschap daarbij past en hoe dat er concreet uitziet. Welke rol hebben leidinggevenden, welk gedrag hoort daarbij en hoe zorgen we dat leidinggevenden van elkaar leren.

We werken met een mensgerichte aanpak. We geloven in co-creatie en werken samen met het management binnen uw organisatie aan een nieuwe manier van leiderschap die nodig is om de gewenste verandering te realiseren. Een manier die ervoor zorgt dat gewenste organisatieveranderingen voortaan positief worden gedragen door de leidinggevenden.

We bieden leidinggevenden graag concrete handvatten. Denk bijvoorbeeld aan situationeel leiderschap, om aan te sluiten bij de individuele medewerker. Of in het kader van goed opdrachtgever en opdrachtnemerschap, en verantwoordelijkheden op de juiste plek.

Work21 - strategie

leiderschap binnen teams

Niet alleen van leidinggevenden, ook van teams wordt het nodige leiderschap verwacht. Met ons workstyle-programma sluiten we hier feilloos op aan. Het programma helpt teams beter samen te werken, de regie te pakken en samen resultaten te bereiken.

Onze workstyle-scan brengt de huidige manier van werken van teamleden in kaart. Daarna gaan we aan de slag om de samenwerking binnen het team, maar ook met de omgeving (verder) vorm te geven.

Het team bepaalt de ambitie en kiest zelf de tools uit onze workstyle-gereedschapskist: experimenteerkaarten, e-learning modules, interactieve inspiratiesessies etc. Ook leiden we medewerkers en leidinggevenden op deze transformatie te begeleiden en verder door te ontwikkelen.

Work21 - strategie

Waarom work21?

Wij helpen organisaties wendbaar te maken in een digitale tijd. Dit doen we door een pragmatische aanpak gericht op mens, organisatie en technologie. We hebben ervaring in arbeidsintensieve en kennisintensieve organisatie waar we echt impact maken.

Meer informatie of bel 0645696261

  • Leidinggeven aan adaptieve organisaties in een veranderde wereld
  • Pragmatische aanpak voor duurzame gedragsverandering
  • Zowel voor managers als teams
  • Jarenlange ervaring

Meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.