aanmelden voor 2023?

leuk dat je wilt deelnemen, we hebben een paar gegevens van je nodig

hoe kom je tot jouw veranderstrategie?

Door in te zetten op een gestructureerde veranderaanpak met daarbij oog voor de menselijke kant van veranderen creëer je:  

  • Een snellere adoptie: de snelheid waarop mensen gebruik maken van nieuwe systemen en processen gaat omhoog;  
  • Een grotere groep mensen die succesvol verandert;  
  • Een beter gebruik van tools; de mensen zijn beter in staat het juiste te doen en dus de nieuwe tools optimaal te gebruiken, hierdoor zullen de geïntroduceerde tools ook echt bijdragen aan de organisatiedoelen.  

Dit niet voor een enkel project, maar als investering in het verandervermogen van je hele organisatie. 

Hoe kom je erachter wat er nodig is om dit te organiseren? Dit ervaar je tijdens de workshop; een proeverij van instrumenten die wij inzetten om tot een gedegen adoptiestrategie te komen. Je gaat zelf een paar tools toepassen voor je eigen verandering. 

Wie de workshop geven? Bas & Tom

Staat jouw vraag er niet bij? vraag het dan direct aan onze expert op dit thema!

Tom

Tom Cooijmans

Haal het onderste uit de digitale vergader-kan!

Zo zit iedereen tijdens een overleg aan jouw scherm geplakt!  

Hoe zorg je ervoor dat mensen hun aandacht erbij houden tijdens jouw digitale overleg? Hoe voorkom je dat je collega's mailtjes gaan beantwoorden? Wij hebben genoeg tips voor dynamische digitale en hybride bijeenkomsten!  

In 45 minuten leer je hoe je een groep goed kan laten landen, maak je kennis met verschillende werkvormen, weet je alles uit je overleg-tool te halen om je groep zo aandachtig mogelijk te houden tijdens je overleg of training. Je krijgt hierna spontaan zin om weer de hele dag te gaan overleggen! 🙊 

Wie de workshop geven? Marieke & Jannie

Staat jouw vraag er niet bij? vraag het dan direct aan onze expert op dit thema!

Marieke

Marieke Kuijf

safety first! zo versterk je de veiligheid in een wendbaar team

Ben jij al bekend met de belangrijkste randvoorwaarde voor effectieve (hybride) samenwerking? Onderzoek van onder andere Google wees het uit: je kunt in deze tijd niet zonder een hoge mate van psychologische veiligheid in je team. 👷‍♂️ 

Maar wat is dat precies? En hoe kun je het versterken? 🛠🦺 

In deze workshop leer je meer over de tools waarmee je als team aan de veiligheid kunt werken. Zodat je uitdagingen rondom hybride werken bespreekbaar kunt maken en maximaal gebruik kunt maken van nieuwe ideeën en geleerde lessen. Een wendbaar team met een hoge mate van veiligheid is klaar voor de toekomst!  

Wie de workshop geven? Nadine & Richard

Staat jouw vraag er niet bij? vraag het dan direct aan onze expert op dit thema!

Nadine

Nadine Lammers

alle applicaties op een stokje!

Test je kennis en vaardigheden tijdens de quiz-workshop "Alle applicaties op een stokje"!  

Maak je borst maar nat voor deze interactieve sessie! 💪🏻 Je komt er bijvoorbeeld achter of je alles weet te halen uit de applicaties die beschikbaar zijn in Microsoft365. En weet jij hoe jij deze programma's zo kan inzetten dat ze voor jou werken in plaats van andersom? Welke rol spelen de 5 succesfactoren vanuit workstyle hierin? Moet je voor hybride samenwerken altijd online zijn? Dit en andere dilemma's komen uitgebreid aan bod.  

Als kers op de taart weet je aan het einde van deze sessie ook nog eens hoe je je (digitale) werkdag relaxed kan afsluiten. En dat allemaal in 45 minuten! 🤯 

Wie de workshop geven? Petra & Jannie

Staat jouw vraag er niet bij? vraag het dan direct aan onze expert op dit thema!

Petra

Petra Stuitje

hoe wendbaar is jouw IT-afdeling?

Ontdek, aan de hand van het wendbare IT model, waar de focus voor groei en doorontwikkeling voor jouw IT-afdeling moet liggen. 

Om grip te blijven houden moet IT zich anders organiseren op een steeds complexer wordend speelveld. Je kan denken aan… veranderende rollen, processen, communicatie, sponsorship en verantwoordelijkheden. En er zijn ook andere vaardigheden en competenties nodig. IT speelt niet meer alleen operationeel een belangrijke rol, maar inmiddels ook strategisch!

Best veel, daarom hebben we gewerkt aan een model om focus aan te brengen in de groei en doorontwikkeling van IT-afdelingen. Dit allemaal met als doel grip terug te krijgen en flexibel te worden. Een wendbare IT-afdeling die klaar is voor de toekomst! Het model leren kennen en toepassen voor jouw organisatie? Doe dan mee!

https://www.work21.nl/actueel/de-wendbare-it-afdeling/

Wie de workshop geven? Loes & Rianne

Staat jouw vraag er niet bij? vraag het dan direct aan onze expert op dit thema!

Loes

Loes van Dril

leidinggeven aan wendbare teams

Ontdekt de slechtste wendbare leider ooit!

We leven in een complexe, snel veranderende én steeds digitalere tijd. Wil je als organisatie in blijven spelen op wat er nodig is in de markt dan vraagt dat wendbaarheid. Van medewerkers, maar vooral ook van leidinggevenden.  

Tijdens deze workshop maak je kennis met de slechtste wendbare leider ooit. En wie weet herken je hierin ook wel wat van jezelf... 

Wie de workshop geven? Myrna & Esther

Staat jouw vraag er niet bij? vraag het dan direct aan onze expert op dit thema!

Esther

Esther Slotema

kom je ook?

Het volgende festival is op donderdag 25 mei 2023. Inclusief eten en drinken en een flinke dosis inspiratie. Hetgeen wat we van jou vragen? Een hoop energie. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.