de gemeente van de toekomst

de gemeente van de toekomst: ontwerp jouw routekaart voor de ontwikkeling van 21st century skills

Wat vragen ontwikkelingen als ChatGPT van jou en je collega’s? Hoe blijf je met elkaar verbonden, ook op afstand? Hoe ziet hybride werken er in 2027 binnen jouw gemeente uit en zijn medewerkers hier klaar voor? En wat heeft jouw organisatie nodig om digitaal vaardig te worden én te blijven??

In onze samenleving kun je bijna niets meer zonder internet en digitale apparaten. We willen en moeten veilig omgaan met onze data, willen met innovaties aan de slag, hybride samenwerken en beter in contact komen met burgers en andere partijen die dit ook van ons verwachten. Dit vraagt, in lijn met de zogenaamde 21st century skills, om ‘digitaal vaardige’ ambtenaren.

Maar wat betekent ‘digitaal vaardig’ precies binnen jouw gemeente en wat is er nodig om dit te ontwikkelen of te verbeteren? Hoe zorg je ervoor dat jullie werkwijze niet alleen past bij de huidige tijd, maar dat je ook vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor de gemeente van de toekomst? Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met dit vraagstuk!

Datum: 22 juni
Tijd: 10:00 – 15:00
Locatie: Microsoft Hoofdkantoor, Schiphol

 

aanmelden voor 22 juni

Leuk dat je deelneemt, we hebben een paar gegevens van je nodig

ik schrijf mij in!

werksessie: ontwikkel jouw routekaart

Ben jij binnen een gemeente verantwoordelijk voor het ontwikkelen van digitale vaardigheden, ondersteunen van hybride samenwerken of voor de adoptie van digitale tools? Dan nodigen wij jou graag uit voor deze werksessie, waarin je – samen met collega’s uit andere gemeenten – aan de slag gaat met de volgende vragen:

 • Welke digitale vaardigheden zijn anno 2023 en in 2027 cruciaal?
 • Hoe digitaal-vaardig is mijn gemeente nu?
 • Welke concrete stappen zijn er binnen mijn gemeente nodig om onze digitale vaardigheden te ontwikkelen?
Een goede samenwerking, begint met een klik! Deze sessie wordt verzorgd door:

de agenda

  1. Opening en introductie – Andre Kieft – Dewi Cadat | Digitale vaardigheden ‘de employee experience en skills van nu en de toekomst’
  2. De digitaal vaardige overheid: wat bedoelen we hier eigenlijk mee anno 2023 en 2027 en waar staat jouw gemeente nu?
  3. Inspiratiesessie
  4. Aan de slag: ontwerp jouw routekaart voor de ontwikkeling van 21st century skills

kom je ook?

De werksessie zal plaatsvinden op 22 juni van 10:00 - 15:00 bij Microsoft Hoofdkantoor te Schiphol. Je bent van harte welkom, meld je hieronder aan. Per gemeente kunnen er 2 deelnemers aanwezig zijn.

Robin Hartlieb

Laat hiernaast je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan