staat jouw vraag er niet bij?

hybride werken lunch-inspiratiesessies

Wil je meer weten over hybride werken, geïnspireerd worden door onze ervaringen en praktische tips ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de gratis inspiratiesessies van work21. Tijdens je lunchpauze nemen we je in 45 minuten mee in verschillende thema’s rondom hybride werken.

Wat is hybride werken? Hoe kan je dit vorm geven binnen je eigen organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je team verbinding blijft houden ondanks dat ze elkaar minder zien, en fouten en twijfels durven te bespreken? Hoe blijven alle medewerkers actief betrokken bij een overleg op afstand? Wat voor platformen kan je gebruiken voor brainstormen? Hoe zorg je als medewerker er zelf voor dat je de ballen goed in de lucht kan houden? Allemaal onderwerpen die naar voren komen in de verschillende sessies die we deze zomer aanbieden. Schrijf je nu in!

Mis je nog onderwerpen? Laat het ons weten en wellicht nemen we dit mee in de volgende inspiratiesessiereeks.

💡 Psychologische veiligheid: een belangrijke voorwaarde voor productieve (hybride) teams
Uit onderzoek blijkt dat een veilige omgeving de belangrijkste factor is die de effectiviteit van een team bepaalt. Het opbouwen en versterken van de veiligheid is in een hybride situatie nog uitdagender. In deze sessie leer je (on)veiligheid te herkennen, en krijg je praktische tips om de veiligheid in jouw team te vergroten.
Meld je aan voor vrijdag 15 oktober of vrijdag 29 oktober, 12:00-12:45 : klik hier

💡 Op naar hybride werken: welke rol heb jij als leidinggevende?
We kunnen er niet meer om heen, we blijven ook straks hybride werken! Dit vraagt om een verandering in de manier van leidinggeven. In deze sessie gaan we kijken welke competenties je als leidinggevende nodig hebt om hybride werken te faciliteren.
Meld je aan voor dinsdag 12 oktober of donderdag 28 oktober, 12:00-12:45 : klik hier

💡 Online creatief in 30 minuten
Hoe kan je ervoor zorgen dat je digitaal samen net even verder nadenkt over een onderwerp? Een inspiratiesessie over brainstormen, creativiteit en samen nadenken.

💡 Vitaal en wendbaar blijven in een digitale tijd
In deze inspiratiesessie van ongeveer 45 minuten gaan we aan de slag met jouw uitdaging(en) op het gebied van de balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je een praktische opdracht voor meer grip op je eigen balans.

wil je op een ander moment meedoen? Laat het ons weten!