workstyle experimenteerkaarten website

Een belangrijk onderdeel van onze workstyle aanpak voor teams is experimenteren in het dagelijkse werk. Het je eigen maken van een nieuwe hybride werkwijze is niet makkelijk. Daarom helpen wij je op weg met experimenteerkaarten: kleine, concrete opdrachten in je dagelijkse werk, die te maken hebben met werkwijzen en vaardigheden die het hybride werken makkelijker maken. Deze experimenteerkaarten zijn onderdeel van de workstyle toolbox. We hebben de experimenten op een website klaargezet, zodat je ze makkelijk en snel kunt vinden. Zo kun je meteen aan de slag!

meer informatie
of bel 085 07 95 821

aan de slag met

experimenten in je team voor 500 euro per maand

€6.000 | per jaar

direct contact?

contact

hoe werkt het?

Op de website hebben wij de ruim 100 experimenten digitaal op een rijtje staan. We maken voor onze klanten een speciale klantomgeving, met eigen logo en kleuren. Vervolgens kunnen medewerkers met een code inloggen op de website. De experimenten staan gesorteerd op succesfactor, maar je kunt ook zoeken en filteren. De vijf succesfactoren zijn:

  • resultaatgericht werken
  • slim samenwerken
  • verbinding
  • vitaliteit
  • slim digitaal werken

De experimenteerkaarten zijn gebaseerd op onderzoek, tips van organisaties die al langer hybride of volledig op afstand werken en onze eigen jarenlange ervaring bij diverse klanten. De experimenteerkaarten zijn onderdeel van de toolbox die bij het workstyle traject voor teams hoort en dus niet los verkrijgbaar. Elk experiment bestaat uit drie stappen. In de stappen krijg je uitleg, linkjes naar achtergrondinformatie en een concrete experimenteer-opdracht. Onderaan vind je reflectievragen, om na het experiment te bespreken met collega’s.

Wij voegen regelmatig nieuwe experimenten toe, op basis van ontwikkelingen en vragen van klanten. Zo blijf je altijd bij! De website is ook op je mobiel te bekijken en gebruiken.

hoe nu verder?

Wil jij ook met je teams gaan experimenteren met hybride werken en de vaardigheden en tools die daarbij komen kijken?

We doen dit graag samen met jou. En omdat niet iedere organisatie hetzelfde is, en wij echt impact willen maken met wat we doen, gaan we graag met je in gesprek.

meer informatie
of bel 085 07 95 821