workstyle spel

Ga jij ook hybride werken met jouw team of organisatie? En wil je graag (op een originele manier) in gesprek over wat dat betekent voor hoe jullie:

 • resultaatgericht werken
 • op een slimme manier samenwerken en (hybride) vergaderen
 • verbonden zijn met elkaar
 • vitaal werken
 • slim digitaal kunnen samenwerken?

Kijk dan of het workstyle traject met het spel iets voor jullie is!

We ontwikkelden het workstyle traject op basis van onderzoek en jarenlange praktijkervaring, en hebben het afgelopen jaren succesvol ingezet bij diverse organisaties. In het traject worden teams meegenomen in de vijf succesfactoren voor hybride samenwerken en gaan ze zelf aan de slag met een actieplan. Het workstyle traject helpt teams in hun transformatie naar meer eigenaarschap op het teamresultaat.

Wil je meer weten over een hybride werken traject voor je hele organisatie? Kijk dan hier.

meer informatie
of bel 085 07 95 821

product bestellen

workstyle traject incl. spel

€2150,00

direct contact?

contact

hoe werkt het?

Het workstyle traject met het spel faciliteert het gesprek over de thema’s die voor jullie relevant zijn om goed hybride te kunnen werken. Je kunt het spel fysiek spelen, online of hybride. Net wat bij jullie past.

In een eerste bijeenkomst speel je het spel:

 • eerst verken je de vijf succesfactoren voor hybride werken door de teamscan in te vullen voor elke succesfactor. De scan bestaat uit praktijkdilemma’s die met de succesfactor te maken hebben. De resultaten worden op het speelbord zichtbaar gemaakt.
 • onder begeleiding van een consultant van work21 ga je vervolgens met elkaar in gesprek en kies je als team een focus binnen enkele succesfactoren.

Tijdens een tweede bijeenkomst:

 • verdiepen jullie je in de gekozen succesfactoren en daarbij horende uitdagingen. In groepjes gaan jullie de droomsituatie in kaart brengen en maken jullie een actieplan. Bij dit plan kunnen jullie experimenteerkaarten gebruiken voor inspiratie en tips. Daarna gaan jullie in het dagelijkse werk aan de slag met experimenteren.

Na een aantal weken vindt de derde bijeenkomst plaats: de reflectiebijeenkomst. In deze bijeenkomst wordt besproken welke acties en experimenten zijn uitgevoerd na de eerste bijeenkomst. Vervolgens maken jullie een begin met jullie samenwerkafspraken of scherpen de huidige afspraken aan.

resultaat

Na het afronden van het traject met het spel heb je:

 • op een speelse manier de uitdagingen rondom hybride werken in kaart gebracht
 • gesprekken gevoerd over verschillen en overeenkomsten in het team
 • beter zicht op waar de uitdagingen liggen
 • de droomsituatie voor het team geschetst
 • een actieplan gemaakt om meteen aan de slag te gaan met de uitdagingen, met eigen acties en gekozen experimenten
meer informatie
of bel 085 07 95 821

hoe nu verder?

Wil jij ook graag (op een speelse manier) aan de slag met hybride werken? Neem dan contact op!

We doen dit graag samen met jou. En omdat niet iedere organisatie hetzelfde is, en wij echt impact willen maken met wat we doen, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

neem contact op
of bel 085 07 95 821

direct bestellen

Samen met work21 aan de slag met het workstyle spel voor jullie teams? We ontvangen graag je gegevens en nemen graag contact met je op!

Esther Slotema

Hiernaast kunt u gelijk afrekenen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.