hybride werken lunch-inspiratiesessies

Wil je meer weten over hybride werken, geïnspireerd worden door onze ervaringen en praktische tips ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de gratis inspiratiesessies van work21. Tijdens je lunchpauze nemen we je in 45 minuten mee in verschillende thema’s rondom hybride werken. Eerder gaven we o.a. workshops over psychologische veiligheid, leiderschapscompetenties en vitaal en wendbaar blijven.
Mis je nog onderwerpen? Laat het ons weten en wellicht nemen we dit mee in de volgende inspiratiesessiereeks.

💡 ’terug’ naar kantoor: wat is de meerwaarde?
Donderdag 9 juni 2022, 12:00-12:45
Waar we aan het begin van de pandemie nog stonden te springen om vaker op kantoor te werken, is dat nu wel anders. Sommige bedrijven lokken hun medewerkers met borrels, feestjes en activiteiten. Maar waar het eigenlijk om draait is de vraag: hoe willen we onze hybride samenwerking inrichten? Wat doen we op kantoor en waarom? Kortom: hoe geven we meerwaarde aan werken op kantoor? Deze lunch-inspiratiesessie geeft je inzicht in het gedrag achter de uitdagingen rondom ‘de terugkeer’. We duiken in de weerstand en beweegredenen en kijken naar naar voorbeelden uit de praktijk. Ook krijg je een aantal tips mee.
Meld je aan

💡 effectief samenwerken: hoe pak je de rol van manager bij hybride werken?
Donderdag 16 juni, 12:00-12:45
Als leidinggevende wissel je voortdurend drie verschillende rollen af. Sta eens stil bij wanneer je welke rol wilt inzetten. Het helpt je bij het bereiken van je doel. Manager zijn is een van de rollen. Je focus ligt hierbij op het faciliteren van een plezier proces voor samenwerken. Met duidelijke werkafspraken, maar ook over hoe je met elkaar omgaat. ‘Working out loud’ is jouw motto en digitaal denken en doen je tweede natuur. We gaan dieper in op de competenties van de wendbare leider en geven tips en voorbeelden hoe je hier zelf mee aan de slag kan.
Meld je aan

💡 zomerschoonmaak in Microsoft Teams: ruim je digitale klaslokaal op!
Donderdag 23 juni, 12:00-12:45
Heb jij ook last van een wildgroei aan Teams en kanalen in jouw omgeving? Vliegen de alarmbelletjes, meldingen en rode balletjes je om de oren en ben je het overzicht kwijt? Dan is deze lunch-inspiratiesessie iets voor jou. Het einde van het academisch jaar is in zicht. De zomervakantie staat op ons te wachten… Een goed moment voor de grote zomerschoonmaak, zodat we volgend jaar fris kunnen starten. In deze sessie krijg je praktische tips voor meer structuur en overzicht in jouw Teams omgeving. Je gaat direct aan de slag met het opruimen van je digitale klaslokaal. We sluiten af met tips voor het inrichten van je Teams en kanalen voor het aankomende jaar.
Meld je aan

wil je op een ander moment meedoen? laat het ons weten!

Gonny Vink

Laat hiernaast je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.