over ons

Hoe laat je mensen optimaal (samen)werken in de 21ste eeuw? Met slim gebruik maken van de digitale middelen? En oog voor individuen en het team? Hoe optimaliseer je werkprocessen en zorg je voor een wendbare organisatie? Met meer vrijheid en verantwoordelijkheid en bovenal meer werkplezier? In een continu veranderende wereld.

ingewikkeld, niet waar?

Daarom zijn wij er. De adviseurs van work21 helpen om jouw organisatie, mensen en technologie met elkaar te verbinden. Op een duurzame manier, zodat de gewenste (gedrags)verandering blijvend is.

Of het nu om het ontwikkelen van het benodigde adaptief leiderschap gaat, of meer praktisch om het effectief werken met Office 365, het laten slagen van tijd- en plaats-onafhankelijk werken of de introductie van een nieuw bedrijfsproces: voor iedere organisatieverandering zijn wij de juiste partner.

Dankzij onze jarenlange ervaring in uiteenlopende branches als het MKB, overheid, financiële dienstverlening, zorg en onderwijs kunnen we jouw organisatie nog beter ondersteunen. Onze aanpak is mensgericht en pragmatisch. Geen ellenlange rapporten, maar een concreet verandertraject in logische stapjes.

wanneer wij tevreden zijn?

Als medewerkers en managers daadwerkelijk meer wendbaar zijn geworden, slimmer werken en de verandering de nieuwe standaard is geworden. Dan hebben we namelijk pas écht impact gemaakt.

al jaren partner voor

ons team

Nieuwsgierig? Neem contact op met één van onze collega's.

Esther Slotema

Nadine Lammers

Jelle Hamming

Marieke Kuijf

Mark van der Stelt

Adina van Dorresteijn

Elianne Eggink

Odile Ozertem

Mitch Doornweerd

Nicolien Huiden

Olaf Lichtenberg

meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Gonny Vink

Laat je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

neem contact op met Robin