Al jaren partner voor

over ons

Hoe laat je mensen optimaal (samen)werken in de 21ste eeuw? Met slim gebruik maken van de digitale middelen? En oog voor individuen en het team? Hoe optimaliseer je werkprocessen en zorg je voor een wendbare organisatie? Met meer vrijheid en verantwoordelijkheid en bovenal meer werkplezier? In een continu veranderende wereld.

Ingewikkeld, niet waar?

Daarom zijn wij er. De adviseurs van work21 helpen om jouw organisatie, mensen en technologie met elkaar te verbinden. Op een duurzame manier, zodat de gewenste (gedrags)verandering blijvend is.

Of het nu om het ontwikkelen van het benodigde adaptief leiderschap gaat, of meer praktisch om het effectief werken met Office 365, het laten slagen van tijd- en plaats-onafhankelijk werken of de introductie van een nieuw bedrijfsproces: voor iedere organisatieverandering zijn wij de juiste partner.

Dankzij onze jarenlange ervaring in uiteenlopende branches als het MKB, overheid, financiële dienstverlening, zorg en onderwijs kunnen we jouw organisatie nog beter ondersteunen. Onze aanpak is mensgericht en pragmatisch. Geen ellenlange rapporten, maar een concreet verandertraject in logische stapjes

Wanneer wij tevreden zijn?

Als medewerkers en managers daadwerkelijk meer wendbaar zijn geworden, slimmer werken en de verandering de nieuwe standaard is geworden. Dan hebben we namelijk pas écht impact gemaakt.

Meer informatie of bel 085 07 95 821

ons team

Nieuwsgierig? Neem contact op met één van onze collega's.

Gonny
Gonny

Gonny Vink

Loes
Loes

Loes van Dril

Robin
Robin

Robin Hartlieb

Lotte
Lotte

Lotte Wendrich

Lotte
Lotte

Lotte Hoveling

Petra
Petra

Petra Stuitje

Bas
Bas

Bas Krikke

Jessy
Jessy

Jessy Groen

Esther
Esther

Esther Slotema

Nadine
Nadine

Nadine Lammers

Jelle
Jelle

Jelle Hamming

Myrna
Myrna

Myrna Everaars

Marieke
Marieke

Marieke Kuijf

Rianne
Rianne

Rianne Hamer

Nick
Nick

Nick Vreeman

Mark
Mark

Mark van der Stelt

Fay
Fay

Fay Looman

Adina
Adina

Adina van Dorresteijn

Laura
Laura

Laura van Bommel

Meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.