effectiever samenwerken (op afstand)

online training

Dit product is voor teams die gedeeltelijk hun weg hebben gevonden in samenwerken op afstand, maar ook nog de nadelen ervan ervaren. Er is behoefte hierop te evalueren en om de samenwerking toekomstbestendig te maken.

In coronatijd moesten de meeste teams ineens volledig op afstand samenwerken. Met de nodige nadelen, maar ook zeker voordelen. Hoe zorg je er als team voor dat je de voordelen uit deze periode behoudt? En hoe kun je in de toekomst effectiever samenwerken met de voordelen van fysiek én online samenwerken? Zodat je als team een werkstijl ontwikkelt die past in de 21e eeuw, waarin meer en meer tijd- en plaatsonafhankelijk wordt gewerkt.

meer informatie
of bel 085 07 95 821

direct contact?

contact

hoe doen we dit?

Aan de hand van twee bijeenkomsten en tussentijds contact nemen we je mee op reis aan de hand van onze workstyle toolbox om te komen tot toekomstbestendige samenwerkafspraken.

1. Na een korte intake plannen we een 2,5 uur durende online bijeenkomst met je team en gaan we werken met onderdelen uit onze workstyle toolbox. Op basis van vijf workstyle thema’s (zie grafische weergave) inventariseren we aandachtspunten en welke voordelen van fysiek én van op afstand samenwerken je wilt benutten/behouden.
2. Hieruit vloeit een set van samenwerkafspraken voort. En is er een thema waar je je als team nog in wilt ontwikkelen? Dan helpen onze experimenteerkaarten je verder op weg. Jullie kiezen in deze sessie een paar experimenten die je hierna zelf met elkaar gaat uitvoeren.
3. Tussentijds hebben we met één van jullie of met de teamleider contact over de voortgang en is er ook coaching voor teamleider of individuele teamleden mogelijk rondom leidinggeven op afstand.
4. Twee à drie weken later reflecteren we samen online op de experimenten die jullie hebben uitgevoerd en de eerste set aan werkafspraken. Jullie behouden de afspraken die werken, voegen hier nieuwe afspraken aan toe uit de ervaringen van de experimenten en laten weg wat niet (meer) werkt.

meer informatie
of bel 085 07 95 821

resultaat

 

Na de sessies heb je gezamenlijk gekozen voor een werkstijl met bijbehorende samenwerkafspraken die bij jullie en de 21e eeuw past. Ook komen we tot een advies voor eventuele vervolgstappen waarmee je de afspraken verder kunt borgen.

Kosten: 1.200 euro excl. BTW (maximaal 15 teamleden)
Uit te breiden met strippenkaart voor coaching van individuele teamleden of teamleider.

  1. Jullie huidige en toekomstige samenwerking in kaart
  2. Handvatten voor een effectieve manier van fysiek en op afstand samenwerken
  3. Een eigen workstyle
  4. Een toekomstbestendige set aan samenwerkafspraken

work21 in de praktijk

ladies at work

vrouwen in de bouw werken efficiënter samen met Microsoft Teams

meer info

meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Petra Stuitje

Laat je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.