teamworkshop inzicht

ken jezelf èn je collega’s

3 uur | 800 euro

Van organisaties wordt verwacht dat ze maximaal wendbaar zijn, agile werken, flexibel kunnen inspelen op veranderingen en snel kunnen schakelen. Verantwoordelijkheden liggen vaak laag in de organisatie, in multidisciplinaire teams. 

Werken in een multidisciplinair team kan een uitdaging zijn, iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kennis, maar ook achtergrond, ervaring en drijfveren en belemmeringen. Om als team succesvol te zijn helpt het als je inzicht hebt ik elkaars drijfveren, en ziet wat je als team verder helpt of juist belemmert.  

Bovendien kiezen steeds meer organisaties voor het hybride werken. Dat betekent dat je ook nog eens dat je elkaar niet dagelijks ziet en spreekt.  

Om goed samen te werken helpt het als je inzicht hebt in jouw eigen en elkaars drijfveren. Me+U biedt waardevolle inzichten en een goede basis voor persoonlijke en teamontwikkeling. 

investering

€800,00 per workshop (exclusief vragenlijst)

 

We kunnen deze teamworkshop op maat verzorgen, of onderdeel laten zijn van een teamontwikkeltrajectLiever maatwerk? Neem dan contact met ons op.

teamworkshop: drijfveren in kaart brengen

3 uur | 800 euro

Samen met jouw team krijg je inzicht in jouw persoonlijke en elkaars drijfveren en belemmeringen. Welke drijfveren zetten jullie vooral in als jullie bij elkaar zijn en wat blijft onderbelicht? Benutten jullie elkaars talenten en maken jullie slim gebruik van de diversiteit in jullie team? Leren jullie van en met elkaar? 

€800

al jaren partner voor

inhoud workshop

hoe werkt het?

Voorafgaand aan de workshop vullen jullie allemaal de individuele Me+U scan in. Het resultaat daarvan kun je terug zien in de app. Tijdens de workshop gaan we op basis van de individuele profielen aan de slag met jullie teamprofiel. Toegang tot de Me+U scan geeft niet alleen inzicht in jouw drijfveren, maar helpt ook bij jouw persoonlijke ontwikkeling doordat je feedback kunt vragen aan je omgeving. Tot slot geeft het inzicht in de cultuur van jouw team.  

onderwerpen
  • Me + U
  • Individuele profielen, wat valt op?
  • Teamprofiel, wat valt op?
  • Cultuur, inzicht van het team
het resultaat

Op basis van deze inzichten leer je elkaar beter kennen, kun je meer gebruik maken van elkaars talent en kun je als team jezelf ontwikkelen en laten groeien. 

onze teamleden die de workshop verzorgen

direct bestellen

Samen met work21 aan de slag met workstyle trajecten voor jullie teams? We ontvangen graag je gegevens en nemen graag contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

bekend van

neem contact op met Robin