work21 traineeship

Ben jij nieuwsgierig en probeer je graag dingen uit? Vind jij ook dat dingen vaak beter moeten of slimmer kunnen? Heb je bovenal een persoonlijke drive om organisaties en mensen te helpen dingen slimmer en effectiever te doen? En zie je technologie niet als doel, maar als een handig middel. En ook weer niet persé als hét middel. Wellicht is dit leesmomentje het begin van iets moois! Bij ons kun je aan de slag op het snijvlak van mens, organisatie en technologie. We helpen organisaties transformeren naar een meer wendbare organisatie in een digitale tijd.

Binnen onze organisatie staat de mens centraal. Jij dus! Dit betekent dat jij gedurende het traineeship gaat ontdekken en leren wat het beste bij jou past, waar jouw ambities liggen, welk type opdrachten en branche daarbij past. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en je kunt voorbereiden op een uitdagende baan in een dynamisch werkveld. Een beeld krijgen wat wij samen met onze klanten en partners doen? Kijk ook hier eens bij ons festival van 2022 en hier voor ons festival van 2023.

Het traineeship duurt 7 maanden. In deze 7 maanden leer je de verschillende facetten van het consultancy vak kennen, ontwikkel je commerciële vaardigheden en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling om te ontdekken welke inhoud jou het beste past. Je start met een salaris van 2.350 euro voor 40 uur per week, na 7 maanden zetten wij dit om in 2.500 euro voor 40 uur per week. Wij zorgen goed voor onze collega’s, dit doen wij niet alleen in de vorm van geld, maar ook jouw flexibiliteit, vitaliteit en werkplezier vinden we heel belangrijk.

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt die wil groeien naar de rol van change management en/of adoptie consultant?  Als work21-trainee heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en heb je zo’n 0 tot 3 jaar werkervaring. Je bent een ondernemend type wat zich vertaalt in lef en commerciële resultaten. Het adviseren van organisaties, het ontwerpen van verandertrajecten en het begeleiden van teams is je op het lijf geschreven.

Last but not least ben je creatief en sta je positief in het leven.

aanmelden

Ben je na het lezen van ons traineeship nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Gonny Vink

Laat je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.