vitaal en wendbaar blijven

vitaal en wendbaar blijven in een digitale tijd

Om als organisatie wendbaar te zijn heb je wendbare medewerkers nodig. Medewerkers zijn immers de spil en het visitekaartje van de organisatie. Van een medewerker wordt daarom verwacht dat hij makkelijk meebeweegt. Maar wat betekent meebewegen voor jou als medewerker? En wat kan je hier zelf praktisch aan bijdragen? Daar ga je mee aan de slag in dit traject.

We werken vaker vanuit huis, waardoor werk en privé steeds meer door elkaar heen lopen. We zien dat medewerkers moeite hebben met grenzen aangeven rondom hun eigen bereikbaarheid, zich bezwaard kunnen voelen wanneer ze overdag ‘een wasje draaien’ en dat ze ’s avonds vaak langer doorwerken dan nodig is. Hoe zorg je ervoor dat je beter de balans kan bewaken tussen werk en privé? Waar zitten voor jou de aandachtspunten om (mentaal) vitaler aan het werk te zijn en vooral te blijven?

meer informatie
of bel 085 07 95 821

product bestellen

vitaal en wendbaar blijven in een digitale tijd traject door work21

€1500,00
product bestellen

direct contact?

contact

hoe doen we dit?

In een programma van vier sessies leer je je eigen aandachtspunten kennen en krijg je handvatten om met je eigen thema’s aan de slag te gaan. We behandelen de thema’s:

  • mentale belasting vs belastbaarheid
  • structuur in je werkdag
  • oog voor jezelf en je collega’s

Doordat we werken met kleine groepen, is er genoeg ruimte voor interactie met de trainer en met elkaar. Je start met een 0-meting om te kijken bij welk thema je grootste uitdaging zit. Aan het einde van de training vul je dezelfde vragenlijst in, zo zie je waar je gegroeid bent.

vitaal en wendbaar blijven

sessie 1: opstarten en basis uitleg – 1,5 uur

We starten met een algemene check-in: waar zitten je uitdagingen en hoe kijk je tegen bepaalde thema’s aan? Andere onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere mentale belastbaarheidenergiegevers en de cirkel van invloed en betrokkenheid.

sessie 2: overzicht en structuur – 1 uur

In de tweede sessie gaan we aan de slag met praktische zaken: Hoe richt jij je werkdag in? Hoe zorg je voor structuur, meer focus en overzicht? Hoe kan je de techniek zo inzetten dat het voor jou gaat werken?

sessie 3: grip op overbelasting – 1 uur

We werken meer thuis en we zien veel mensen steeds harder werken. In de derde sessie duiken we in het thema overbelasting: Hoe voorkom je overbelasting, hoe herken je dit bij jezelf en wat kun je daaraan doen?

sessie 4: tips en tricks – 45 minuten

De laatste sessie staat evaluatie en de puntjes op de ‘i’ centraal. Hoe kijk je nu tegen de thema’s aan en welke aandachtspunten zijn er nog? Deze aandachtspunten leg je vast in een actieplan zodat je na de training hier verder mee kan gaan.

meer informatie
of bel 085 07 95 821
vitaal en wendbaar blijven

resultaat

Na deze training heb jij, of je medewerkers, zicht op je eigen mentale belastbaarheid en heb je praktische tips waardoor jij beter je eigen balans kan bewaken. Je weet hoe je structuur in je (thuis)werkdag kan aanbrengen en hoe je je prioriteiten kan organiseren.

Kosten: € 1500,-, maximaal 8 deelnemers. De training vindt plaats in MS Teams.

Liever maatwerk? Neem contact met ons op.

Contact
of bel 085 07 95 821
vitaal en wendbaar blijven

inspiratie (lunch)webinar van 30 minuten

Ben je nieuwsgierig wat het bovenstaande programma je kan bieden of wil je je medewerkers inspiratie op laten doen? Kies dan voor de webinar vitaal en wendbaar in een digitale tijd van 30 minuten. In dit webinar krijgen je medewerkers:

  • grip op het begrip vitaal en wendbaar zijn
  • zicht op eigen invloed
  • tips voor het starten en afsluiten van de (thuis)werkdag

De webinar vindt plaats in MS Teams, duurt 30 minuten en kost €199,-. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor dit webinar. Tijdens deze webinar is er weinig ruimte voor interactie met de groep.

direct bestellen

Samen met work21 aan de slag met workstyle trajecten voor jullie teams? We ontvangen graag je gegevens en nemen graag contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.