viva goals

aan de slag met je doelen met viva goals

2 uur | 600 euro

Van organisaties en medewerkers verwachten we in de huidige tijd maximale wendbaarheid. Teams en medewerkers worden geacht de doelen te behalen die op organisatie-, team- en individueel niveau zijn gesteld. Voeg daar een hybride werkomgeving aan toe en je hebt een uitdagende combinatie: flexibel én resultaatgericht werken, terwijl je elkaar niet dagelijks ziet en spreekt.

Uitdagend maar niet onmogelijk, vinden wij. Daarom hebben een aanpak ontwikkeld om hiermee aan de slag te gaan.

Herken je dit?

 • Collega’s geven aan dat ze niet weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Er wordt ’tijd verspild’ aan zaken die niet belangrijk zijn of geen prioriteit hebben.
 • Collega’s zijn niet bekend met de belangrijkste organisatie- en/of teamdoelen.
 • Er is geen zicht op de vordering van plannen – waar staan we en wie is waarmee bezig?

Met onze aanpak helpen we jouw team op weg om met focus te werken aan het behalen van resultaten die bijdragen aan de gestelde doelen – in lijn met de missie, visie en doelen van de organisatie. In dit traject verbinden we mens, organisatie en technologie, onder andere  door de beproefde OKR-methode te combineren met een handige tool je hierin ondersteunt: Viva Goals. Samen gaan we aan de slag om van deze aanpak een goede werkgewoonte te maken.

investering

€600,00 per workshop (maximaal 12 deelnemers)
€5000,00 per teamtraject

 

Liever maatwerk? Neem dan contact met ons op.

aan de slag

2 uur | 600 euro

 • heldere doelen
  doelen en afspraken die iedereen kent, helpen om je tijd te besteden aan de juiste taken, met een positieve impact op de productiviteit.
 • meer focus
  meer focus op het resultaat en minder op de ‘waan van de dag’ zorgt voor een betere besteding van tijd, energie en talent.
 • vergroot de betrokkenheid
  door de taken van teams en medewerkers te koppelen aan de organisatie- en teamdoelen, maak je de bijdrage expliciet. Dit vergroot de betrokkenheid.
€600,00

al jaren partner voor

inhoud workshop

hoe werkt het?

In een workshop of uitgebreider traject werken we van grote organisatiedoelen naar praktische taken. De missie, visie en doelen van de organisatie zijn het startpunt.

We bepalen samen de belangrijkste doelen en gaan volgens de OKR-methode aan het werk. Op gestructureerde wijze vertaalt het team de jaardoelen in subdoelen en resultaten.
Vervolgens leggen we dit vast in Viva Goals, zodat het voor iedereen inzichtelijk is hoe de taken bijdragen aan de resultaten en doelen.
Ook maken we werkafspraken, bijvoorbeeld over de check-in momenten.

Na de bijeenkomst gaat het team zelf aan de slag. Iedereen houdt de voortgang van taken en initiatieven bij in Viva Goals, waar nodig met begeleiding van de work21 coach. Viva Goals ondersteunt ook, onder andere met verschillende overzichten, een persoonlijk dashboard en door notificaties te versturen. In een uitgebreid traject evalueren we regelmatig met het team op de werkwijze.

onderwerpen
 • Inzicht in doelen: in kaart brengen van organisatie- en teamdoelen en prioritering aanbrengen.
 • Taken formuleren: vertalen van doelen naar resultaten en taken.
 • Aan de slag: Viva Goals gebruiken om doelen vast te leggen en voortgang bij te houden.
het resultaat

Heldere doelen en afspraken die iedereen kent, helpen om je tijd te besteden aan de juiste taken, met een positieve impact op de productiviteit.

Door de taken van teams en medewerkers te koppelen aan de organisatie- en teamdoelen, maak je de bijdrage expliciet. Dit vergroot de betrokkenheid.

Door de voortgang regelmatig te bespreken, vergroot je de verantwoordelijkheid voor de eigen bijdrage aan het behalen van de doelen.

Meer focus op het resultaat en minder op de ‘waan van de dag’ zorgt voor een betere besteding van tijd, energie en talent.

Doelen stellen voor een relatief korte termijn – en de voortgang regelmatig bespreken – maakt dat je gemakkelijke kunt bijsturen. Zo zorg je ervoor dat je wendbaar blijft – als organisatie, team en individu

onze teamleden die de workshop verzorgen

Nadine Lammers

direct bestellen

Samen met work21 aan de slag met workstyle trajecten voor jullie teams? We ontvangen graag je gegevens en nemen graag contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

bekend van

neem contact op met Fay