Ontdek MS Teams via onze escaperoom

Ben je inmiddels wel gewend aan online vergaderen en digitaal samenwerken, maar zie je nog veel mogelijkheden waar jij en je collega’s niet aan toe komen? Het is al druk zat in deze tijd, helemaal als je ook kinderen door je huis hebt rennen en ondertussen je deadlines moet halen. Maak op een frisse en laagdrempelige manier kennis met verschillende vormen van samenwerken binnen MS Teams.

Wat doe je als de videoverbinding wegvalt? Hoe deel je informatie met mensen die niet in dezelfde ruimte of meeting aanwezig zijn? Hoe ga je om met kennis die alleen bij enkele collega’s bestaat? Kortom, hoe zorg je dat je als team wendbaar bent in je digitale samenwerking?

Meer informatie of bel 085 07 95 821

hoe doen wij dit?

Samen met je collega’s doe je een korte missie in onze escaperoom via MS Teams. Ga de uitdaging aan en voorkom dat jullie ruimtestation opbrandt in de atmosfeer of verdwijnt in de oneindige ruimte in Team X: Een Microsoft Teams Escape Room. Los de puzzels op, communiceer helder en kom er achter hoe je het ruimtestation redt.

De missie duurt ongeveer 50 minuten met aansluitend 20 minuten reflectie. Tijdens de reflectie ga je met je team en de begeleidende consultant kijken naar hoe de samenwerking verliep en welke inzichten er zijn opgedaan. Neem de geleerde lessen meteen mee in het dagelijks werk! Om de missie te spelen moet je een team vormen van 5-8 personen.

Je kunt natuurlijk met meerdere teams tegelijk deelnemen in aparte escaperooms. Een originele en nuttige activiteit voor een teamdag bijvoorbeeld.

Ben je op zoek naar een training over MS Teams? Kijk dan hier.

Meer informatie of bel 085 07 95 821
hoe doen wij dit?

resultaat

Na afloop heb je op een verfrissende manier kennis gemaakt met samenwerken in MS Teams. Je hebt ervaren hoe jullie onder druk digitaal samenwerken en op wat voor manier je MS Teams hiervoor kan gebruiken. Je hebt spelenderwijs geprobeerd wat er mogelijk is als niet alles vanzelf gaat. Ook heb je met het team gereflecteerd en handvatten gekregen voor de toekomstige samenwerking. Gebruik deze ervaring meteen om op een wendbare manier samen te werken! Hoe? Dat weet je nu zelf het beste.

Kosten: 750 euro (excl. BTW) per team

Meer informatie of bel 085 07 95 821

wat vonden anderen?

  • Ellen Schuurink, Manager IM&ICT Hogeschool Utrecht

“In 9 teams werd de game met veel plezier gespeeld. We ontdekten dat veel collega’s toch nog veel functionaliteiten niet kennen én de samenwerking werd onder druk gezet. Super leuk om overeen-komsten in het dagelijks werk te zien én daar ook lessen in mee te nemen.”

Meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.