werken met ms teams

goed samenwerken binnen microsoft teams in 2 uur

Dit product is voor teams/organisaties die al Microsoft Teams hebben en hier ook in werken. Maar merken dat er meer kan en daarom graag op weg worden geholpen in het goed gebruik.

Door de Coronacrisis gaat de introductie van MSTeams wellicht minder gestructureerd dan je had gehoopt of gewild. Helaas is er nu weinig tijd en wil jij je team zo snel en makkelijk mogelijk met elkaar samen laten werken. Hoe zorg je er nu voor dat het samenwerken met Teams gestroomlijnd gaat, zodat je na de Coronacrisis nog steeds alles makkelijk terug kunt vinden en zodat er na de Coronacrisis verder samengewerkt blijft worden met MSTeams.

En hoe krijgt u ze mee? Alleen een knoppentraining is niet voldoende.

work21 werkt met jou samen.   

meer informatie
of bel 085 07 95 821

direct contact?

contact
werken met ms teams

hoe doen wij dit?

work21 geeft een 2 uur durende online workshop in én over Microsoft Teams. Gedrag en keuzes die teamgenoten maken spelen een grote rol in het samenwerken binnen Microsoft Teams in het dagelijks werk, daar wordt tijdens deze online workshop veel aandacht aan besteed. De begeleiding van het team bestaat uit twee stappen:

1. We geven een online workshop waar het team kennis maakt met het product MSTeams. De workshop combineert een aantal activiteiten. We starten de workshop met een uitleg op de vraag, hoe gedraag jij je in een online vergadering? Welke afspraken maak je om een gestructureerd gesprek te hebben en hoe kan de techniek hierin ondersteunen. Daarna lopen we door het product Teams en belichten alle basale functionaliteiten. Hoe communiceer ik slim met mijn team of in mijn project, hoe werk ik slim samen met bestanden en op welke manier kunnen we sociaal in contact blijven?Voor alle verschillende onderwerpen worden werkafspraken besproken en vastgelegd. Met deze set werkafspraken kunnen de medewerkers na de online workshop aan de slag binnen MSTeams. Tegelijkertijd maken de deelnemers zelf de noodzakelijke kanalen aan of passen hun huidige kanalen aan, zodat ze na afloop ook meteen kunnen starten met slim samenwerken!

2. Na afloop van de online workshop worden alle materialen en werkafspraken gebundeld en gedocumenteerd, deze leggen wij vast als naslagwerk voor de deelnemers. Een week later wordt er een nieuwe afspraak gepland van 30 minuten waarin we week 1 gaan evalueren en de werkafspraken scherper gaan stellen. Ook is er dan ruimte voor de laatste technische vragen. De deelnemers gaan met hun dagelijks werk aan de slag en worden uitgedaagd om dit zoveel als mogelijk volgens de nieuwe samenwerking te organiseren.

meer informatie
of bel 085 07 95 821

resultaat

work21 evalueert na een week samen met jou de bovengenoemde fases en verbetert deze waar nodig. We ontvangen feedback van de deelnemers en delen resultaten. Ook komen we tot een advies voor de vervolgstappen.

Kosten: 750 euro per sessie (+/- 15 deelnemers per sessie)

meer informatie
of bel 085 07 95 821
  1. Starten met het gebruik van MSTeams
  2. Handvatten voor slim thuiswerken met collega’s
  3. Op afstand leren samenwerken
  4. Werkafspraken
  5. Effectieve manieren van samenwerken en communiceren

work21 in de praktijk

ladies at work

vrouwen in de bouw werken efficiënter samen met Microsoft Teams

meer info

meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Robin Hartlieb

Laat je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.