werken met microsoft teams

starten met samenwerken binnen microsoft teams in 1 week

online

Dit product is voor teams/organisaties die nog niet met MS Teams werken, maar hier wel snel mee willen starten.

work21 werkt met jou samen.   

meer informatie
of bel 085 07 95 821

hoe doen wij dit?

work21 geeft een werkweek begeleiding aan een team op afstand. Gedrag en keuzes die teamgenoten maken spelen een grote rol in het samenwerken binnen Microsoft Teams in het dagelijks werk, daar wordt tijdens alle online workshops veel aandacht aan besteed.

Dag 1: opstarten en basis uitleg – 1 uur

We geven een online workshop waar het team kennis maakt met het product MS Teams. We lopen door het product Teams en belichten alle basale functionaliteiten.

Dag 2: teams en kanalen aanmaken – 1 uur
Het goed inrichten van teams en kanalen zorgen voor een overzichtelijke samenwerkomgeving. Hoe doe je dit en waar kan en moet je op letten? Tegelijkertijd maak je met je team zelf de noodzakelijke kanalen aan of passen de huidige kanalen aan, zodat je na afloop ook meteen kunt starten met slim samenwerken!

Dag 3: slim vergaderen – 2 uur

We starten de workshop met een uitleg op de vraag, hoe gedraag jij je in een online vergadering? Welke afspraken maak je om een gestructureerd gesprek te hebben en hoe kan de techniek hierin ondersteunen. Hoe communiceer ik slim met mijn team of in mijn project, hoe werk ik slim samen met bestanden en op welke manier kunnen we sociaal in contact blijven. Voor alle verschillende onderwerpen worden werkafspraken besproken en vastgelegd. Met deze set werkafspraken kunnen de medewerkers na de online workshop aan de slag met online vergaderen binnen MS Teams.

Dag 4: tips en tricks – 1 uur
Hier worden alle voorgaande dagen nog een keer met elkaar doorgenomen, daarnaast zoeken we verdieping door met elkaar in te gaan op mogelijke ergernissen, maar vooral ook de tips en tricks.

Dag 5: laatste rondje – 30 minuten
De laatste dag gaan we nog even kort met elkaar evalueren en de laatste puntjes met elkaar organiseren.
Na afloop van elke dag worden alle materialen en werkafspraken gebundeld en gedocumenteerd binnen jullie MS Teams omgeving. De deelnemers gaan met hun dagelijks werk aan de slag en worden uitgedaagd om dit zoveel als mogelijk volgens de nieuwe samenwerking te organiseren.

meer informatie
of bel 085 07 95 821

resultaat

 

work21 evalueert na een week samen met het team de bovengenoemde fases en verbetert deze waar nodig. We ontvangen feedback van de deelnemers en delen resultaten. Ook komen we tot een advies voor de vervolgstappen.

Kosten: 1350 euro per team. Een team bestaat uit maximaal 15 personen, bij meer vinden we altijd een passende oplossing.

meer informatie
of bel 085 07 95 821
  1. Starten met het gebruik van MSTeams
  2. Handvatten voor slim thuiswerken met collega’s
  3. Op afstand leren samenwerken
  4. Werkafspraken
  5. Effectieve manieren van samenwerken en communiceren

work21 in de praktijk

ladies at work

vrouwen in de bouw werken efficiënter samen met Microsoft Teams

meer info

meer informatie

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Loes van Dril

Laat je gegevens achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.