work21 consultant

Ben jij nieuwsgierig en probeer je graag dingen uit? Vind jij ook dat dingen vaak beter moeten of slimmer kunnen? Heb je bovenal een persoonlijke drive om organisaties en mensen te helpen dingen slimmer en effectiever te doen? En zie je technologie niet als doel, maar als een handig middel. En ook weer niet persé als hét middel. Wellicht is dit moment het begin van iets moois! Bij ons kun je aan de slag op het snijvlak van mens, organisatie en technologie. We helpen organisaties transformeren naar een meer wendbare organisatie in een digitale tijd.

Lees onderstaand meer over:

 

wat zoeken we?

Binnen onze organisatie staat de mens centraal. Jij dus! Dit betekent dat wij samen gaan ontdekken en leren wat het beste bij jou past, waar jouw ambities liggen, welk type opdrachten en branche daarbij past. Zodat jij het beste uit jezelf kunt en blijft halen. We zijn op zoek naar consultants die technologie willen inzetten om het werk slimmer, leuker en aantrekkelijker te maken.

wat ga je doen?

Bij klanten vertegenwoordigen wij de rol van change manager. Dit betekent, afhankelijk van kennis en interesse, dat in je dagelijks werk je met de volgende werkzaamheden aan de slag gaat:

  • organisaties adviseren in een nieuwe manieren van werken, bijvoorbeeld hybride werken, digitaal samenwerken
  • leidinggevenden begeleiden met de transformatie naar adaptief en digitaal leiderschap
  • stuurgroepen adviseren in het meenemen van de organisatie in een verandering
  • IT afdelingen begeleiden om wendbaar te worden
  • team workshops begeleiden voor teamontwikkeling
  • team workshops of trainingen begeleiden voor het meenemen van mensen in nieuwe manieren van werken met digitale middelen.

wat bieden we?

Wij zorgen goed voor onze collega’s, dit doen wij niet alleen in de vorm van geld, maar ook jouw flexibiliteit, vitaliteit en werkplezier vinden we heel belangrijk.

Een beeld krijgen wat wij samen met onze collega’s, klanten en partners doen? Kijk ook hier eens bij ons festival van 2022 en hier voor ons festival van 2023.

wie wij zoeken?

Je bent een ondernemend type wat zich vertaalt in lef en commerciële resultaten. Het adviseren van organisaties, het ontwerpen van verandertrajecten en het begeleiden van teams is je op het lijf geschreven. Nog geen ervaring hierin? Geen probleem, we kijken graag vooruit.

Last but not least ben je creatief en sta je positief in het leven.

aanmelden

Ben je na het lezen van de rol binnen onze organisatie nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.

Gonny Vink

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.