work21 consultant

Ben jij nieuwsgierig en probeer je graag dingen uit? Vind jij ook dat dingen vaak beter moeten of slimmer kunnen? Heb je bovenal een persoonlijke drive om organisaties en mensen te helpen dingen slimmer en effectiever te doen? En zie je technologie niet als doel, maar als een handig middel. En ook weer niet persé als hét middel. Wellicht is dit moment het begin van iets moois! Bij ons kun je aan de slag op het snijvlak van mens, organisatie en technologie. We helpen organisaties transformeren naar een meer wendbare organisatie in een digitale tijd.

Binnen onze organisatie staat de mens centraal. Jij dus! Dit betekent dat wij samen gaan ontdekken en leren wat het beste bij jou past, waar jouw ambities liggen, welk type opdrachten en branche daarbij past. Zodat jij het beste uit jezelf kunt en blijft halen. Een beeld krijgen wat wij samen met onze klanten en partners doen? Kijk ook hier eens bij ons festival van 2022.

Wij zorgen goed voor onze collega’s, dit doen wij niet alleen in de vorm van geld, maar ook jouw flexibiliteit, vitaliteit en werkplezier vinden we heel belangrijk.

Wie wij zoeken? Je bent een ondernemend type wat zich vertaalt in lef en commerciële resultaten. Het adviseren van organisaties, het ontwerpen van verandertrajecten en het begeleiden van teams is je op het lijf geschreven. Nog geen ervaring hierin? Geen probleem, we kijken graag vooruit.

Last but not least ben je creatief en sta je positief in het leven.

aanmelden

Ben je na het lezen van de rol binnen onze organisatie nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik.